Tjänster

Presentationsteknik

Idag är det ofta en grundförutsättning att kunna presentera på ett strukturerat och intresseväckande sätt. 

Att kunna presentera på ett strukturerat sätt

Alla är inte bekväma med att ta det där extra steget och blomma ut i ett entusiasmerande och interaktivt föreläsande. En del, fler än man kanske tror, känner sig till och med hämmade av sin nervositet och otrygghet i presentatörsrollen. En utbildning i presentationsteknik anpassas till målgruppens nivå och behov, men gemensamt är att vi färdighetstränar. Därför jobbar vi praktiskt med mycket övning och utvecklande feedback. 

Masterclass Presentationsteknik

Grupper eller individer som presenterar ofta och mycket kan ändå behöva träna för att lyfta sig ännu ett snäpp. Utbildningen Masterclass Presentationsteknik är en storsäljare. Den går att anmäla sig till via DI akademi, man kan också beställas direkt från oss.

Individuell träning i presentationsteknik

Har du ett större uppdrag du vill leverera riktigt bra? Eller vill du träna själv, utan att gå en kurs? Vi erbjuder individuell coaching och träning utifrån dina behov. Digitalt eller på plats.

Presentationsträning inför skarpt läge

Har ni en viktig anbudspresentation? Har ni en konferens där ni gemensamt ska föra ut viktig information? Den här träningen är en av våra mest efterfrågade tjänster. Våra kunder återkommer eftersom de tydligt kan se effekt i form av vunna upphandlingar och höga betyg på publikenkäter.

Om Silfverhjelm Consulting

Kontakta oss